Чоловічі боксери стрейчеві з бамбука «DOOMILAI» Арт.D-01701
Сучасні якісні чоловічі боксери DOOMILAI виготовляються з комбінованих тканин із трикомпонентним складом. У нього входить 5% спандексу, що надає матеріалу еластичність та підвищену міцність. Також там 75% натуральної бавовни та 20% бамбука, відомого своїми бактерицидними якостями. В результаті, виходить чудова тканина для пошиття спідньої білизни для всієї родини. Вона:
-
міцна, але проникна для повітря;
-
довговічна, але добре вбирає вологу.
При цьому на окрему увагу заслуговує здатність довго зберігати колір та форму виробу. Навіть після багаторазового прання боксери DOOMILAI залишаються як новенькі.
Нагадуємо, що продукція реалізується у кількості від 6 пачок, що становить 12 боксерів. У посилку увійде повна ростовка від XL до 4XL. Кольори вибираються довільно, але ви отримаєте товари, які повністю відповідають зображенням, представленим на нашому сайті.
Стрейчові боксери DOOMILAI: чоловічі труси з бамбука
Говорячи про стрейчові чоловічі боксери DOOMILAI варто згадати наступні переваги:
-
зручний крій;
-
комфортну посадку за розміром;
-
акуратність пошиття;
-
простоту догляду (можна прати в ПМА);
-
тривалий термін служби.
Труси мають непомітний дизайн та м'яку гумку, яка не впивається в тіло й не перешкоджає природному кровообігу. Завдяки вищезазначеним властивостям, чоловічі боксери цього бренду підходять людям різного віку та не затримуються на вітринах.
Основні | |
---|---|
Виробник | Doomilai |
Тип трусів | Боксери |
Колір | Різні кольори |
Тип тканини | Мікромасло |
Склад | 75%COTTON+20%BAMBOO+5%SPANDEX |
Безшовне | Ні |
Кількість в упаковці | 2 шт. |
Користувальницькі характеристики | |
Розмір чоловічих плавок | XL,XXL,XXXL,XXXXL |
Стать | Чоловічий |
Властивості тканини | DOOMILAI |
Покрий | Прилеглий |
Стан | Нове |
- Ціна: 96,05 ₴/упаковка
- Мінімальне замовлення: 6 упаковок
- Спосіб упаковки: У блоці (напівблоку) пакувальних коробок у меншій кількості, ніж трусів, якщо ви хочете рівну кількість коробочок, пошкодуйста під час замовлення вкажіть в коментарії.